This project has moved and is read-only. For the latest updates, please go here.

Discussions under Technical Issues

Custom msg in pre-boot authentication screen (missing)

first post: mrleo wrote: Hello, i have two dell laptops, both encrytped with VeraCrypt 1.19...

latest post: gamerto wrote: **mrleo wrote:** > Okey I will do it and check in moment. Can you t...

Command line question...

first post: coder_chick wrote: I have a hard drive that I would like to send to employees. It will...

Pretest fails on new System

first post: vulkanodox wrote: I bought a new computer and wanted to encrypt it like my old one. ...

latest post: Tulip91 wrote: Hi vulkanodox, Please tell me is your pc setup like this - Win10 6...

answered by: vulkanodox wrote: found the solution. I had to diable the secure boot function in the...

Tried to Decrypt My Seageate 2 TB USB 3.0 (a non-system drive) on Windows and Lost all my files

first post: diegogalvao wrote: Good afternoon everyone! I tried to decrypt my My Seageate 2 TB U...

latest post: Shira7 wrote: I've been successful in the past recovering data from a somewhat si...

Unable to complete pre-test for OS partition encryption

first post: Some_Questions wrote: I'm trying to encrypt my OS partition; however, I am unable to comp...

latest post: Some_Questions wrote: Does anyone know what might be the cause and how to correct it? Or,...

Hidden volume limits to 3,61GB on Windows 10 Pro

first post: Garfield2 wrote: Hi, I am trying to encrypt a 500GB partition with a hidden volume...

latest post: Garfield2 wrote: Thank you for that Enigma2Illusion. I was not sure if linking to my...

Accidentally deleted files on my USB External Hard Disk (full-disk encryption) and Recuva doesn't work

first post: digatec wrote: Could someone please help me to recover the files I accidentally de...

latest post: Enigma2Illusion wrote: Mount the volume as read-only. Try using R-Studio.

"Windows does not appear to be installed on the drive from which it boots" Workaround?

first post: Victorab wrote: Hello, I'm running Windows 10 on my Surface book (UEFI with boot o...

Veracrypt SUDDENLY password wrong! UEFI PBA

first post: ksh214 wrote: Hi, I have no clue what could have happened, here is the situation:...

latest post: ksh214 wrote: Thanks for the answer. I have no idea where the 12 seconds came fro...

Anyone here ?

first post: atakacs wrote: Hello Should we still post here or are the discussions moving to s...

latest post: atakacs wrote: Well I fully understand the concept & limitations of open source pr...